Pagina Principală – Bine aţi Venit!

Complexul Renaissance City a fost dat în exploatare!

Marca comercială a anului 2011

premiu

Pe 2 februarie 2012, în cadrul unei ceremonii oficiale, învingătorii Concursului ”Marca comercială a anului 2011” au fost premiaţi, 41 de mărci comerciale din diferite sectoare ale economiei naţionale obţinând marele premiu, ”Mercuriul de Aur”.

Complexul locativ “Renaissance City” a fost desemnat drept câştigătoar în categoria „Debutul anului”.

Concursul ”Marca comercială a anului” a fost iniţiat în 2003 de CCI şi se organizează în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a contribui la unificarea eforturilor producătorilor naţionali în activitatea de antreprenoriat şi a aprecia cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă.

Conform Regulamentului, la „Marca comercială a anului 2011” au participat întreprinderi şi organizaţii cu diverse forme de proprietate, persoane juridice înregistrate în Republica Moldova, care produc bunuri materiale şi/sau prestează servicii pe teritoriul ţării. Pentru titlul de „Marca comercială a anului 2011” au concurat circa 90 de proiecte de mărci comerciale.

Stimati Doamne si Domni!

Va invitam sa vizitati show roomComplexul locativ «Renaissance City» este situat la 2 kilometri de oraşul Chişinău, pe şoseaua Chişinău-Străşeni în direcţia bazinului de apă Ghidighici, in apropierea complexului «Nord-Vest».

Adresa Complexului locativ «Renaissance City» - municpiul Chişinău, com. Truşeni.

Suprafaţa lotului ocupat constituie 3,1519 ha.

Complexul locativ este împărţit în 54 sectoare cu atribuirea numerelor cadastrale. Suprafaţa construcţiei constituie 5788 m2 .

Complexul locativ alcătuieşte 54 de case cu suprafaţa totală de 12.420 m2, inclusiv:
  • 2 case de tip «А» (suprafaţa unei case - 305 m2);
  • 32 case de tip «В» (suprafaţa unei case - 250 m2);
  • 5 case de tip «С» (suprafaţa unei case - 180 m2);
  • 15 case de tip «D» interdependente (suprafaţa unei case - 194 m2).

Suntem disponibili de a va prezenta show room-ul si complexul locativ “Renaissance City” marți-sîmbătă de la 09-00 pînă la 17-30. Duminica de la 10-00 pînă la 15-00. Luni zi liberă. Pentru informații adăugătoare apăsați aici.

W3 XHTMLW3 CSS